آشپزی عمه خانم!
محمدرضا آتشین صدف: همیشه وقتی برنامۀ آشپزی تلویزیون رو میبینم یا مجلههای آشپزی رو، این سوال واسم پیش میاد، اون کسی که این غذا رو اولین بار اختراع کرده، چطوری این کار رو کرده آخه؟ خیلی دوست دارم بدونم آیا این کار یه اصولی داره که مثلا کسی اونا رو بدونه میتونه هر روز یا هر هفته مثلا یک غذای جدید، ابداع کنه؟ خلاصه هنوز این راز برام معلوم نشده.
یکی از دوستام میگفت که چند وقت پیش عمه کوچیکۀ خانمش چند روزی ازشهرستان اومده بوده خونهشون و چون خانمش یعنی خانم دوستم شاغله، بعضی روزا که عمهخانم، خونه بوده و نمی خواسته بره حرم یا بازار، ناهار اون روز رو درست میکرده. حالا یا به سفارش خانمِ دوستم یا عمه خانم به سلیقۀ خودش.
خلاصه یه روز خانم دوستم، از شب برنج میپزه و به عمه خانم میگه که خورشت رو اون فردا درست کنه. ظهر که اینا برگشته بودند خونه دیده بودند که عمه خانم هی داره معذرتخواهی میکنه. وقتی پرسیدن چی شده؟ معلوم میشه که ایشون میره از تو فریزر یه بسته نخودلپه در بیاره ولی اشتباهی یه بسته دانۀ ذرت در میاره و بله دیگه بقیهاش رو خودتون حدس بزنین. دوستم میگفت: ما که خوردیم، خیلی هم خوشمزه بود.
بله و اینگونه بود که “چلو خورشت ذرت” (ای جان!) اختراع شد. حالا من میگم نکنه بقیۀ غذاهای جدید هم همین طوری درست شدن؟ نظر شما چیه؟
نوش جان